ΔΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΑΣ;

Αν ξεχάσατε τον κωδικό σας, θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα νέο κωδικό για εσάς. Παρακαλούμε πατήστε στο σύνδεσμο "ΥΠΟΒΟΛΗ" παρακάτω και θα λάβετε ένα e-mail με το σύνδεσμο που θα σας οδηγήσει σε μία σελίδα, όπου θα μπορέσετε να επαναφέρετε τον κωδικό εισόδου σας με ασφάλεια.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο (+30) 210 6595770 ή στο customerservice@gr.esteelauder.com και εμείς θα σας βοηθήσουμε να ορίσετε ένα νέο κωδικό εισόδου.

Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας Κάνοντας κλικ στο πεδίο “ΥΠΟΒΟΛΗ” αποδέχεστε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα χρησιμοποιηθεί για να σας αποσταλεί ένας προσωρινός κωδικός πρόσβασης, τον οποίο θα εισάγετε ώστε να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να ζητήσετε πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας υποβάλλοντας σχετικό αίτημα μέσω της Πύλης Απορρήτου μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Estee Lauder Hellas S.A. - Estee Lauder, τα δικαιώματα απορρήτου σας και πώς να εξασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, παρακαλούμε να δείτε την Πολιτική Απορρήτου.