Δημιουργούμε μία Γενιά Αναδυόμενων Ηγετών που Επαναπροσδιορίζουν την Ηγεσία

"Είναι η επιμονή. Είναι αυτό το συγκεκριμένο πνεύμα που σε αναγκάζει να ξεπερνάς τον εαυτό σου όταν η κούραση είναι ακόμα πιο έντονη. Είναι αυτή η ποιότητα που σε αναγκάζει να επιμείνεις, να βρεις τη διαδρομή γύρω από τον πέτρινο τοίχο."
– Estée Lauder


Η Αποστολή Μας

Η εταιρεία μας επαναπροσδιορίζει την ηγεσία για περισσότερο από 75 χρόνια. Ξεκίνησε με την ιδρύτριά μας, την κυρία Estée Lauder, η οποία διατάραξε τη βιομηχανία της ομορφιάς σε μία εποχή που λίγες γυναίκες εργάζονταν έξω από το σπίτι, και ακόμα λιγότερες ξεκινούσαν τη δική τους επιχείρηση.
Η κυρία Estée πάντα πίστευε στη δύναμη των γυναικών και τις ενθάρρυνε, όπως έχει πει η ίδια, "Να γνωρίζετε τις απεριόριστες δυνατότητές σας." Η κληρονομιά της μας δείχνει τι μπορεί να επιτύχει μία γυναίκα με όραμα.

Αν και η ιδρύτριά μας ήταν μία από εκείνες που άνοιξαν το δρόμο για τις γυναίκες ηγέτιδες σε όλο τον κόσμο, τα στερεότυπα και οι προκαταλήψεις στην ηγεσία εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να αφήνουν τις γυναίκες σε ένα ιδιαίτερο μειονέκτημα, και οι επιπτώσεις φτάνουν πολύ πιο πέρα από την αντίληψη. Μέσα από μία αποκλειστική παγκόσμια ερευνητική μελέτη περισσότερων από 5.700 γυναικών και ανδρών, ανακαλύψαμε ότι τα 3 κορυφαία χαρακτηριστικά που οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επιθυμούν να χαρακτηρίζουν έναν ηγέτη είναι ακεραιότητα, αφοσίωση και αξιοπιστία - προσόντα που συναντάμε σε όλα τα φύλα. Θεωρούμε πως αυτά είναι ισοδύναμα στις μέρες μας με την κινητήριο δύναμη της κυρίας Estée, και συνεχίζουν να βρίσκονται στην καρδιά του brand μας.


Γιατί είναι τόσο σημαντική η ισότητα στην ηγεσία;

We Γνωρίζουμε ότι οι γυναίκες διαθέτουν ό,τι χρειάζεται για να είναι ηγέτιδες - και τα παγκόσμια δεδομένα μας το αποδεικνύουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, μέσω του Estée Lauder Emerging Leaders Fund, βοηθάμε να ξαναγραφτεί το αφήγημα για την ηγεσία: όχι μόνο μέσω της υπεράσπισης, αλλά μέσω μιας βαθιάς εμπειρίας κατάρτισης στην ηγεσία που αποσκοπεί στο να βοηθήσει τις γυναίκες να αυτοπροσδιοριστούν ως ηγέτιδες.


Οι Πράξεις Μας

Η αποστολή του Estée Lauder Emerging Leaders Fund είναι να επαναπροσδιορίσει την ηγεσία με την υποστήριξη μίας νέας γενιάς αναδυόμενων ηγετών και να αμφισβητήσει τα στερεότυπα του φύλου που υπάρχουν στις τρέχουσες προσδοκίες της ηγεσίας. Οι προσπάθειες της χρηματοδότησης επικεντρώνονται σε 3 πυλώνες:

Το Estée Lauder Emerging Leaders Fund είναι μία φιλανθρωπική χρηματοδότηση του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος, της Estée Lauder Companies, μίας φιλανθρωπικής οργάνωσης με έδρα τις ΗΠΑ που έχει συσταθεί και απαλλάσσεται από φόρους στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.


Το Πρόγραμμα VV Visionaries σε Συνεργασία με το Estee Lauder Emerging Leaders Fund

Η πρώτη πρωτοβουλία για το Estée Lauder Emerging Leaders Fund είναι ένα πρόγραμμα με το Vital Voices, ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ταυτίζει τις γυναίκες με ένα τολμηρό όραμα για αλλαγή και συνεργάζεται μαζί τους για να κάνει τα οράματά τους πραγματικότητα.

Οι συμμετέχουσες θα συνδεθούν με γυναίκες ηγέτιδες και γυναίκες που επιφέρουν αλλαγές από όλο τον κόσμο, που ενώνονται κάτω από την ίδια τολμηρή ιδέα, την επιθυμία να επηρεάσουν θετικά τις αντίστοιχες κοινότητές τους, και θέλουν τα εργαλεία για να βελτιώσουν τις δικές τους ικανότητες ηγεσίας.

Εσείς έχετε ένα δικό σας όραμα;
ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

Όλες οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν έως 11:59 EST στις 31 Μαΐου 2022. Δεν θα ληφθούν υπόψη οι ελλιπείς αιτήσεις.Μάθετε Περισσότερα για τη Συνεργασία μας με το Vital Voices

Ενα πιο όμορφο μέλλον

Top