Ακετυλο Εξαπεπτίδιο-8

Ισχυρό συστατικό που ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, σημαντικό για την αντιγήρανση.(ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ)

Εκχύλισμα Σπόρου Adansonia Digitata (Αδανσονία η Δακτυλωτή)

Εκχύλισμα από σπόρους του δέντρου baobab, η αποκλειστική μας συμπυκνωμένη μορφή της Adansonia Digitata (Αδανσονία η Δακτυλωτή) που είναι ένα βασικό αντιγηραντικό συστατικό του νέου μας Advanced Night Repair. (ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ*)

Εκχύλισμα Άλγης

Χρησιμοποιούμε διαφορετικές μορφές από εκχυλίσματα άλγης, μερικές εκ των οποίων παρασκευάζονται αποκλειστικά για την EL, και είναι δραστικά αντιερεθιστικά που ηρεμούν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα. Άλλες προσφέρουν οφέλη φωτεινότητας ενισχύοντας την ακτινοβολία και τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. (ΦΥΣΙΚΟ*)

Έλαιο από Κουκούτσι Βερίκοκου

Έλαιο που εκθλίβεται από τα κουκούτσια του Φρούτου Βερίκοκου. Μια σύνθεση από λιπαρά οξέα, που χαρίζει θρέψη και λάμψη. (ΦΥΣΙΚΟ*)

Υδατανθρακικό Ασκορβύλιο

Μια σταθερή μορφή Βιταμίνης C, ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό το οποίο επίσης φωτίζει και χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα. (ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ*)

Bifida Ferment Lysate

Ένζυμο που βελτιστοποιεί τη φυσική διαδικασία επανόρθωσης της επιδερμίδας καθώς και την ενδυνάμωση της. (ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ*)

Βουτυλ-ενογλυκόλη

Παράγοντας περιποίησης που δεσμεύει την υγρασία από τον αέρα και βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί τη φυσική της υγρασία. (ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ)

Butyro-spermum Parkii (Shea Butter)

Βούτυρο εκχυλισμένο από τον καρπό του Δέντρου Shea, γνωστό για τη βαθιά περιποίηση και τα ενυδατικά οφέλη. (ΦΥΣΙΚΟ*)

Καφεΐνη

Πολλαπλών οφελών αντιοξειδωτικό και αντιερεθιστικό. (ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ)

Έλαιο Σπόρου Camelina Sativa

Έλαιο που εκθλίβεται από το φυτό Camelina Sativa με θρεπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. (ΦΥΣΙΚΟ*)

Χοληστερόλη

Φυσικό μόριο που δρα ως θρεπτικός παράγοντας ενώ προσφέρει ενυδατικά και καταπραϋντικά οφέλη. (ΦΥΣΙΚΟ*)

Κυκλοπε-ντασιλοξάνη

Μια μορφή σιλικόνης που προσφέρει λεία αίσθηση, βοηθά στην ομοιόμορφη κατανομή καλλυντικών ενεργών και χρωστικών συστατικών για ευκολότερη εφαρμογή. (ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ)

Γλυκερίνη

Ένα ενυδατικό στοιχείο που αιχμαλωτίζει και συγκρατεί το νερό από το περιβάλλον, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να διατηρεί την υγρασία της. (ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ*)

Στεατικός Γλυκερυ-λεστέρας

Ένας παράγοντας περιποίησης που προσφέρει ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. (ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ*)

Υδρολιμένη Αλγίνη

Προερχόμενη από καφέ φύκια, η υδρολιμένη άλγη βελτιστοποιεί τη φυσική διαδικασία καθαρισμού των κυττάρων της επιδερμίδας. (ΦΥΣΙΚΟ*)

Υδρολιμένη Πρωτεΐνη Μαγιάς

Υποστηρίζει μια πρωτεΐνη "μακροζωίας" που βρίσκεται φυσικά στην επιδερμίδα και τη βοηθά να δείχνει και να δρα πιο νεανικά για περισσότερο χρόνο. (ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ*)

Υδροξυαιθυλ Ουρία

Ενυδατικό στοιχείο που ενυδατώνει και βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί ισορροπία στην υγρασία. (ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ)

Εκχύλισμα Φρούτων Hylocereus Undatus

Επίσης γνωστό ως Πιτάγια ή Φρούτο του Δράκου, αυτό το εκχύλισμα βοηθά στην προστασία της υδρολιπιδικής ασπίδας και στην ενυδάτωση. (ΦΥΣΙΚΟ*)

Laminaria Digitata Extract

Δραστική μορφή θαλάσσιου φυκιού που βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. (ΦΥΣΙΚΟ*)

Εκχύλισμα Μελάσας

Ένα μοναδικό συστατικό μας που προέρχεται από την αποκλειστική μας διαδικασία ζύμωσης του ζαχαροκάλαμου και βοηθά στη φωτεινότητα και στον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας.(ΦΥΣΙΚΟ*)

Εκχύλισμα από Σπόρους Moringa Oleifera

Εκχύλισμα από το φυτό Moringa Oleifera, που συχνά αποκαλείται "Θαυματουργό Δέντρο." Το αποκλειστικό μας εκχύλισμα από Σπόρους Moringa Oleifera "ξεκλειδώνει" την αντιγηραντική δράση στην επιδερμίδα ενώ παρέχει αντιοξειδωτικά και αντιερεθιστικά οφέλη.

*καταχυρωμένη διαδικασία εκχύλισης (ΦΥΣΙΚΟ*)

Eκχύλισμα από Βολβό Narcissus Tazetta

Εκχύλισμα που προέρχεται από συγκεκριμένο τύπο βολβού από Νάρκισσο και υποστηρίζει μια πρωτεΐνη "μακροζωίας" που βρίσκεται φυσικά στην επιδερμίδα, βοηθώντας της να δείχνει και να δρα πιο νεανικά για περισσότερο χρόνο.(ΦΥΣΙΚΟ*)

Ελαϊκό Οξύ

Επίσης γνωστό και ως Omega-9, αυτό το λιπαρό οξύ βοηθά στη θρέψη της επιδερμίδας. (ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ*)

Εκχύλισμα Opuntia Tuna

Φυτικό εκχύλισμα από Κάκτο Φραγκοσυκιάς που βοηθά στην ενδυνάμωση της ιδρολιπιδικής ασπίδας της επιδερμίδας. (ΦΥΣΙΚΟ*)

Orzya Sativa (Rice) Lees Extract

Εκχύλισμα που προέρχεται από τη διαδικασία ζύμωσης και προσφέρει φωτεινότητα και διαύγεια στην επιδερμίδα. (ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ*)

Παλμιτικό Οξύ

Λιπαρό οξύ που προέρχεται από Φοίνικα και βοηθά στη θρέψη της επιδερμίδας. (ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ*)

PEG-8

Το PEG-8 έχει μια καταπληκτική ικανότητα συγκέντρωσης των στοιχείων του νερού, καθιστώντας το ως ένα σπουδαίο ενυδατικό στοιχείο για την επιδερμίδα. Επίσης χρησιμεύει και ως "μεταφορέας" βασικών συστατικών που αγαπούν την επιδερμίδα. (ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ)

Διισοστεατικό πολυγλυκε-ρύλιο

Πολυμερές σε ρευστή μορφή που προσφέρει μακράς διάρκειας εφαρμογή με άνετη και ευπροσάρμοστη αίσθηση. (ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ*)

Προπανοδιόλη

Ζάχαρη φυτικής προέλευσης, προσφέρει απαλότητα, λείανση και ενυδάτωση στην επιδερμίδα ενώ ενισχύει την απορρόφηση των υπόλοιπων συστατικών. (ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ*)

Εκχύλισμα Άνθους Prunus Lannesiana

Εκχύλισμα από Ιαπωνικό Λουλούδι Κερασιάς με Δύο Άνθη που προάγει τη φωτεινότητα και την καθαρότητα στην επιδερμίδα. (ΦΥΣΙΚΟ*)

Εκχύλισμα Άνθους Prunus Persica (Ροδάκινο)

Καταχωρημένο εκχύλισμα από Άνθη Ροδάκινου που βοηθά στην ενδυνάμωση της φυσικής πρωτεΐνης της επιδερμίδας ενώ ενισχύει τη φυσική δομική στήριξη της επιδερμίδας και την ικανότητα της να διατηρεί τη φυσική ανόρθωση και επαναφορά. (ΦΥΣΙΚΟ*)

Ρεσβερατρόλη

Συστατικό με αντιγηραντική, αντιοξειδωτική και αντιερεθιστική δράση. (ΦΥΣΙΚΟ*)

Σαλικυλικό Οξύ

Προσφέρει απαλή απολέπιση. Χρησιμοποιείται συχνά για λεία και βελτιωμένη υφή ενώ βοηθά στην απόφραξη των πόρων. (ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ)

Εκχύλισμα Siegesbeckia Orientalis

Siegesbeckia Orientalis, AKA St. Paul's Wort, ένα βότανο που προλαμβάνει τη διάσπαση του κολλαγόνου. (ΦΥΣΙΚΟ*)

Υαλουρονικό Νάτριο

AKA Υαλουρονικό Οξύ, ένα ένζυμο που είναι ένας πανίσχυρος μαγνήτης υγρασίας. (ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ*)

Tocopherol Acetate (Βιταμίνη E)

Μια μορφή Βιταμίνης E που δρα ως πανίσχυρο αντιοξειδωτικό και βοηθά στην προστασία ενάντια της φθοράς από τις ελεύθερες ρίζες. (ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ)

Τρεχαλόζη

Ζάχαρη φυτικής προέλευσης με ενυδατικές ιδιότητες που δρα ως μαγνήτης υγρασίας στην επιδερμίδα. (ΦΥΣΙΚΟ*)

Τριμεθυλοσιλο-ξυπυριτικό

Πολυμερές σε μορφή πούδρας που προσφέρει άνετη και ευπροσάρμοστη εφαρμογή μακράς διάρκειας. (ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ)

Τριπεπτίδιο-32

Το αποκλειστικό μας πεπτίδιο που βελτιστοποιεί το φυσικό συγχρονισμό του φυσικού (κιρκάδιου) κύκλου ημέρας/νύχτας της επιδερμίδας, με τον οποίο η επιδερμίδα προστατεύεται την ημέρα και επανορθώνεται τη νύχτα. (ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ)

Εκχύλισμα Tuber Melanosporum

Γνωστό και ως η πολυπόθητη Τρούφα Μαύρο Διαμάντι, το αποκλειστικό μας, ισχυρό δραστικό εκχύλισμα που βοηθά στην τόνωση της ορατής ζωτικότητας της επιδερμίδας. (ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ*)

Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος

Μια μορφή πρωτεΐνης που προέρχεται από γάλα βοηθά στην παραγωγή του κολλαγόνου. (ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ*)

Εκχύλισμα Μαγιάς

Το εκχύλισμα μαγιάς ανήκει σε μια ευρέως γνωστή κατηγορία συστατικών. Υπάρχουν πολλές μορφές από εκχυλίσματα μαγιάς, μερικά εκ των οποίων βοηθούν στη φωτεινότητα και στον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Επιπλέον, η σύνθεση του ANR χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο εκχύλισμα μαγιάς που βελτιστοποιεί το φυσικό κύκλο επανόρθωσης της επιδερμίδας. (ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ*)

*Σύμφωνα με το πρότυπο ISO. Απο φυτά, μη ορυκτά έλαια ή νερό.

Top