Προς τιμήν του Ασιατικού Αμερικανικού και Ειρηνικού Μήνα Πολιτιστικής Κληρονομιάς, είμαστε περήφανοι που αγκαλιάζουμε και εκφράζουμε την ομορφιά της διαφορετικότητας. Το Beauty In Me γιορτάζει τη μοναδική ομορφιά σε κάθε άνθρωπο.
BΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ, ΑΠΕΡΑΝΤΗ, ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ– ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΜΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΑΥΤΟΥ.
Αυτή τη χρονιά, το "Beauty In Me" είναι ενθουσιασμένο που θα συμπεριλάβει τις ιστορίες και την εκπροσώπηση του ασιατικού αμερικανικού πολιτισμού. Ακούστε από την πιανίστα Chloe Flower και την παθιασμένη ομάδα μας Estée Lauder, καθώς συλλογικά μοιράζονται ποικίλα πολιτιστικά σημεία άποψης για την αγάπη του εαυτού, την εκπροσώπηση, τη γιορτή και το όραμα. Αποστολή μας είναι να φέρουμε το καλύτερο σε ό, τι αγγίζουμε, και να υποστηρίζουμε ταλέντα που έχουν δεσμευτεί να προωθούν τις ανάγκες ανθρώπων όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και υποβάθρων.


ΟΡΑΜΑ

Chloe Flower

Κλασσική Πιανίστας και Συνθέτης

Ως καταξιωμένη πιανίστας, συνθέτης και παραγωγός, η Chloe γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ κλασικής και pop μουσικής ενώ αγκαλιάζει την εσωτερικής της ομορφιά και γιορτάζει την Ασιατική Αμερικανική της κληρονομιά.

Bara K.

Field Executive, Estée Lauder

Έχοντας μεταναστεύσει στις ΗΠΑ όταν ήταν παιδί, η Bara τιμά την κορεάτικη κληρονομιά της και πιστεύει στη συμμετοχή της συζήτησης της ομορφιάς για να γιορτάσει κάθε γυναίκα τα μοναδικά χαρακτηριστικά με τα οποία γεννιέται. Ωθεί τον Sεαυτό της να κυνηγάει τους στόχους της με την αγαπημένη της φράση, "Όλα όσα πάντα ήθελες είναι στην άλλη πλευρά του φόβου.”


Αγάπη Εαυτού

Van P.

Στέλεχος,
Estée Lauder & AERIN Beauty

Μεγαλώνοντας και θαυμάζοντας τις υπέροχες τελετουργίες ομορφιάς της μητέρας της, η Van εμπνεύστηκε να κυνηγήσει το πάθος της για την κοσμητολογία. Έχει μάθει να τιμά την ομορφιά του Βιετναμέζικου πολιτισμού, αγκαλιάζοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά της από τη Νοτιοανατολική Ασία και ενθαρρύνοντας άλλες Ασιάτισσες Αμερικανίδες γυναίκες για να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.

Sheree O.

Ανώτερη Σχεδιάστρια, Οπτικό Εμπόριο
Estée Lauder και AERIN Beauty

Με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, Αμερικανίδα πρώτης γενιάς με πάθος για όλα τα δημιουργικά πράγματα, η Sheree είναι ανώτερη σχεδιάστρια για το οπτικό εμπόριο. Είναι υπερήφανη που είναι σε θέση να σχεδιάζει αποκλειστικά στοιχεία εμπορίου που παρουσιάζουν το πλήρες εύρος χρωμάτων και τόνων με σκοπό να βοηθήσουν τις γυναίκες να βρουν την τέλεια απόχρωσή τους.


Γιορτή

Hannah H.

Διευθύντρια, Estée Lauder

Γεννημένη στη Μινεσότα και μεγαλωμένη στην Καλιφόρνια, η Hannah είναι Αμερικανίδα με καταγωγή από την Κίνα, μία αυτο-περιγραφόμενη foodie, και ένας πραγματικός ενθουσιώδης ταξιδιώτης. Γιορτάζει την κληρονομιά της ενσωματώνοντας τις οικογενειακές παραδόσεις στην καθημερινότητά της και αγωνίζεται να ενδυναμώνει τις γυναίκες να αγκαλιάζουν την ατομική έκφραση ομορφιάς τους.


Αντιπροσώπευση

Yvette M.

Στέλεχος, Estée Lauder

Καλλιτέχνης και δημιουργική στην καρδιά, η Yvette γεννήθηκε και μεγάλωσε από την αγαπημένη της οικογένεια ως πρώτη γενιά, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, Αμερικανίδα στο Λος Άντζελες.Είναι περήφανη να γιορτάζει την ποικιλόμορφη ασιατική ομορφιά και το συνεχιζόμενο κίνημα για την εκπροσώπησή
της κοινότητάς της στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ενα πιο όμορφο μέλλον

Βιωσιμότητα

Η υγεία και ασφάλεια της παγκόσμιας κοινότητάς μας είναι υψίστης σημασίας.

Ενσωμάτωση & Ένταξη

Αγωνιζόμαστε να καλύψουμε τις ανάγκες γυναικών από όλες τις ηλικίες, εθνικότητες και υπόβαθρα.

Top