January 1,
Η Δρ. Pernodet βρίσκεται σην εταιρεία εδώ και 10 χρόνια και ηγείται της έρευνας που όχι μόνο εμπνέει τα νέα μας προϊόντα, αλλά βοηθά επίσης να εξελίξουμε τα ήδη αγαπημένα μας. Στην προκειμένη περίπτωση: Στην πραγματικότητα δημιούργησε μία «Ομάδα Advanced Night Repair» στο εργαστήριό μας της έρευνας και ανάπτυξης στο Melville της Νέας Υόρκης, η οποία, όπως η ίδια εξηγεί, «δεν σταματά ποτέ να πιέζει τα όρια όσον αφορά την έρευνα και τις τεχνολογίες του Advanced Night Repair. Η έρευνά μας είναι προτεραιότητά μας και είναι συνεχής».

«Από νεαρή ηλικία, πάντα ήμουν πολύ περίεργη και με ενδιέφεραν τα πάντα σχετικά με την επιστήμη», προσθέτει η Δρ. Pernodet. «Ταυτόχρονα, ήμουν πάντα εξαιρετικά θηλυκή, με ενδιαφέρον στη μόδα και στα καλλυντικά». Εδώ, μοιράζεται με το Estée Stories πώς βρέθηκε στη βιομηχανία των καλλυντικών και πώς είναι η καθημερινότητά της. Συνεχίστε την ανάγνωση και ίσως αποκομίσετε μερικές πραγματικά εξειδικευμένες συμβουλές περιποίησης της επιδερμίδας.

Περιγράψτε μας «μία μέρα στη ζωή» του ρόλου σας. Είστε όλη την ημέρα στο εργαστήριο; Με πόσα διαφορετικά προϊόντα ή projects εργάζεστε κάθε φορά;

Η ομορφιά του ρόλου μου είναι ότι κάθε μέρα είναι διαφορετικός και αγγίζει πολλές διαφορετικές πτυχές της επιχείρησης. Το να ηγείσαι των ομάδων Βιολογίας της Επιδερμίδας & Βιοδραστικών σημαίνει ότι ηγείσαι της έρευνας που καθορίζει το μέλλον της βιομηχανίας της ομορφιάς. Επιβλέπω πολλά διαφορετικά projects για την ανάπτυξη των μελλοντικών προϊόντων μας. Αυτό μπορεί να κυμαίνεται από την έρευνα της επιγενετικής, στη μηχανοβιολογία και στην έρευνα για τον κιρκάδιο ρυθμό. Από εκεί, μπορεί να συναντώ τις ομάδες μου για να μιλήσουμε για την τελευταία μας ανακάλυψη ή τη νέα μας κατεύθυνση. Πραγματοποιώ επίσης συναντήσεις με συνεργάτες, είτε από πανεπιστήμια είτε από τη βιομηχανία της επιστήμης, για να αναπτύξουμε τις νέες τεχνολογίες και δραστηριότητες, ώστε μαζί με τους χημικούς να αναπτύξουμε και να καθορίσουμε τις νέες φόρμουλες με βάση τα οφέλη που θέλουμε να επιτύχουμε.

Μεγάλο μέρος της δουλειάς και της έρευνάς σας έχει επικεντρωθεί στο Advanced Night Repair (ANR). Τι είναι τόσο μοναδικό σε αυτό το προϊόν;

Αυτό που είναι τόσο μοναδικό είναι ότι θέλουμε να κατανοήσουμε τι συμβαίνει στον πυρήνα των κυττάρων της επιδερμίδας –όλους αυτούς τους απαραίτητους και φυσικούς μηχανισμούς που κρατούν τα κύτταρα της επιδερμίδας νέα– και να αναπτύξουμε τεχνολογίες για τη διατήρηση και επανόρθωσή τους. Αυτοί οι βασικοί μηχανισμοί υπάρχουν σε όλα τα κύτταρα της επιδερμίδας - δεν τους βρίσκουμε συγκεκριμένα σε έναν τύπο επιδερμίδας ή σε μία γυναίκα, οπότε ανεξάρτητα από την εθνικότητά σας, θα αποκτήσετε τα οφέλη! Έτσι, ενώ τα σημάδια της γήρανσης μπορεί να διαφέρουν μεταξύ των εθνοτήτων -για παράδειγμα, οι Καυκάσιοι δείχνουν περισσότερες γραμμές και ρυτίδες, ενώ οι Ασιάτες έχουν περισσότερα προβλήματα στο χρωματικό τόνο και οι Αφροαμερικανοί είναι επιρρεπείς σε ερεθισμούς και παρουσιάζουν επίσης προβλήματα στο χρωματικό τόνο - δουλεύοντας στους βασικούς μηχανισμούς αναδόμησης όπως κάνουμε με το ANR, αντιμετωπίζουμε όλα αυτά τα ζητήματα, ανεξάρτητα από την εθνικότητά σας. Είναι ένα παγκόσμιο προϊόν. Και γιατί είναι τόσο επιτυχημένο; Γιατί λειτουργεί!

Παρόλο που το ANR είναι μια τέτοια επιτυχία, συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και να βελτιωνόμαστε σε αυτό. Πώς ή πού βρίσκετε ευκαιρίες ή ιδέες για να βελτιώσετε κάτι που λειτουργεί ήδη τόσο καλά;

Οπουδήποτε πραγματικά, αλλά κυρίως διαβάζοντας για τα τελευταία στον επιστημονικό και ιατρικό τομέα ή όντας παρευρισκόμενη σε διαφορετικά συνέδρια σε όλο τον κόσμο - αυτό μου δίνει μεγάλη έμπνευση για το πού να οδηγήσω την έρευνα στη συνέχεια. Όσον αφορά τις νέες δραστηριότητες, η φύση είναι μια μεγάλη πηγή έμπνευσης. Ή πώς μπορεί να αλλάξει ο τρόπος ζωής μας και πώς αυτό επηρεάζει την επιδερμίδα , για παράδειγμα, η ρύπανση, η έλλειψη ύπνου ή η χρήση συσκευών.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τα πάντα για την επιδερμίδα, μαθαίνουμε καθημερινά, γεγονός που, τελικά, βοηθά να ωθήσουμε την απόδοση του ANR ακόμη πιο μακριά.

Ποιο είναι το μοναδικό πράγμα που επιθυμείτε κάθε γυναίκα να κατανοήσει για την επιδερμίδα ή/ και την περιποίηση της επιδερμίδας;

Ότι ένα απλό πρόγραμμα με υψηλής ποιότητας περιποίηση της επιδερμίδας μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά. Αυτό ξεκινά με ένα καλό και ήπιο προϊόν καθαρισμού, έναν ορό και μια κρέμα κατάλληλη για την επιδερμίδα σας. Εύχομαι οι γυναίκες να κατανοούσαν ότι ο καλύτερος τρόπος για τη διατήρηση μιας νεανικής όψης στην επιδερμίδα είναι να ξεκινήσουν νωρίς με αυτό το πρόγραμμα, προκειμένου να επανορθώσουν τη φθορά και να καθυστερήσουν τον αντίκτυπό της. Αλλά ευτυχώς, με όλη την πρόοδο που έχουμε κάνει και τις βελτιώσεις στα προϊόντα μας, μπορούμε πραγματικά να βοηθήσουμε πιο ώριμες γυναίκες να ανακτήσουν υγιή επιδερμίδα.

Είστε πιστή στο πρόγραμμα περιποίησής σας ή σας αρέσει να πειραματίζεστε και να δοκιμάζετε νέα προϊόντα;

Γνωρίζω τα προϊόντα μας σε βάθος και έχω επιλέξει αυτά που είναι τα πιο ταιριαστά σε αυτό που ψάχνω. Επίσης, δεν είναι τόσο καλό να αλλάζετε το πρόγραμμά σας πολύ συχνά. Είμαι αρκετά πιστή με αυτόν τον τρόπο και ξέρω τι θα λειτουργήσει για εμένα. Πειραματίζομαι και δοκιμάζω νέα πράγματα, αλλά αυτό είναι κυρίως στο εργαστήριο και κατά τη διάρκεια της έρευνάς μας, όχι στην επιδερμίδα μου!

Αν ήσασταν αποκλεισμένοι σε ένα έρημο νησί, ποια είναι τα 3 προϊόντα Estée Lauder που δεν θα μπορούσατε να ζήσετε χωρίς και γιατί;

Θα κλέψω λίγο εδώ - υπολογίζω όλα τα προϊόντα από την οικογένεια ANR σαν ένα! (ANR Serum, Eye Concentrate Matrix, Eye Supercharged Complex, Intensive Recovery Ampoules.) Συν τη Revitalizing Supreme+. Αυτά είναι τα δικά μου απαραίτητα!

Πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος για εσάς; Καταφέρνετε να κοιμηθείτε τις 8 ώρες κάθε βράδυ;

Ο ύπνος είναι εξαιρετικά σημαντικός, αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνω να κοιμηθώ 8 ώρες. Κάθε τόσο, το Σαββατοκύριακο, θα απολαύσω αυτή την πολυτέλεια!

Έχετε καλή ποιότητα ύπνου; Διαθέτετε κάποια ειδικά κόλπα για να εγγυηθείτε έναν καλό ύπνο;

Τις περισσότερες φορές, κοιμάμαι καλά. Μέσα από την έρευνά μου σχετικά με τον κιρκάδιο ρυθμό, έχω μάθει πολλά για το πώς να βελτιώσω την ποιότητα του ύπνου μου, καθώς και πώς να αποτρέψω το jet lag όταν ταξιδεύω. Μερικές συμβουλές: Μη χρησιμοποιείτε τις ηλεκτρονικές συσκευές σας (tablet, τηλέφωνα κ.λπ.) τουλάχιστον 1 ώρα πριν πάτε για ύπνο. Μην εκθέτετε τα μάτια σας σε φως LED τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την ώρα του ύπνου και χαμηλώστε τα φώτα στο δωμάτιο. Όλα αυτά διαταράσσουν τον φυσικό σας ρυθμό. Όταν είναι η ώρα για ύπνο, η κρεβατοκάμαρά σας θα πρέπει να είναι εντελώς σκοτεινή. Εάν όχι, το φως θα αρχίσει να μειώνει την παραγωγή μελατονίνης, η οποία θα επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα του ύπνου σας. Για το jet lag, βεβαιωθείτε ότι εκθέτετε τον εαυτό σας σε πολύ φυσικό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας, αν είναι δυνατό, και στη συνέχεια τη νύχτα, και πάλι, η κρεβατοκάμαρά σας θα πρέπει να είναι σκοτεινή.

Τι αγαπάτε περισσότερο στη δουλειά σας;

Συνεχώς μαθαίνω, αναπτύσσω προϊόντα που κάνουν τις γυναίκες ευτυχισμένες και συναντώ συνεχώς πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους από διαφορετικούς ορίζοντες, που με εκθέτουν σε διαφορετικούς τομείς ενδιαφέροντος. Δεν είναι ποτέ βαρετή!

Ποιο είναι το δυσκολότερο κομμάτι στη δουλειά σας; 

Το πρωινό ξύπνημα! 

Top